Otra vez Siurana

Wat ‘n luxe om binnen een maand weer te kunnen klimmen hier…En een heel goed excuus om carnaval te ontvluchten!!

Met Nympha, Heike, Bram en Guy hebben we een week bij Josefina en Antonio in Siurana doorgebracht. Hay sol! We hebben fijn geklommen…Wil je weten wat? ‘t is een hele waslijst en ik denk niet helemaal compleet, maar daar gaat ‘ t niet om hè;

Nympha een hele mooie 6b en vanallerlei mooie routes goed geprobeerd, Heike 2 7a’s – “Purulitic” en één zonder naam. Allebei vrij vlot!

De Belgen onder ons hebben genoten van de Spaanse zon, de Cerveza en…

Bram kwam goed los in Montsant, een 7b+ à vue gevochten en een 7b+ in de 2e keer, erna nog 7b+’n gedaan in l’Olla, Siurana; daar ook een 7c en 7c+, nie mis!

Guy heeft de dames een beetje “heropgevoed”; gelukkig dat de douches deze x warm genoeg bleken te zijn!! Over thermisch ondergoed spreek ik misschien nog een een andere keer; da’s namelijk lekker warm. Goed, ik had ‘t over routes en die heeft Guy ook zeker geklommen, onder andere een mooie 7b+ “El Prado del rey”, een 7c+ op L’Olla en projecten in gegaan om zeker voor terug te komen!

En Momo? Die is van de ene sector naar de ander gestuiterd…Ik heb me prima vermaakt en ben tevreden met “Echo” 7c, “El Prado del rey” 7b+, de naamloze 7b+ die Bram à vue deed in Montsant heb ik flash doorgeworsteld, daar nog een naamloze mooie 7b in de 2e poging in de schemering en nog 5 7a’s overal al dan niet flash of à vue.

Huid en dagen zijn op, dus tijd om terug te vliegen naar m’n maatje!!!!

Momo in “Echo”.

Tags: ,

About Momo